Dé fotograaf voor gezinsfotografie op het strand in Zeeland

Een fotoshoot op het strand in Zeeland samen met je gezin of familie. Een herinnering aan een vakantie. Of een cadeau voor opa en oma. Een fotoshoot op het Zeeuwse strand is altijd een goed idee. En Carolien Boogaard fotografie is dé gezinsfotograaf van fotoshoots op  het strand in Zeeland (Walcheren)

Al vele gezinnen en families zijn door Carolien gefotografeerd in Zeeland. Als vakfotograaf en gevoelsmens maakt zij beelden waarin plezier en onderlinge interactie centraal staan. De meeste mensen houden niet van ‘op de foto gaan’. Maar dat is helemaal niet nodig, want tijdens de fotosessie is er volop ruimte voor plezier en ontspanning. En het Zeeuwse strand is de perfecte locatie. Veel mensen ontspannen al als ze het strand op stappen. En kinderen kunnen niet wachten tot ze op het strand zijn.

Een veelgekozen locatie voor een fotoshoot met gezin of familie is het bos en strand bij Kasteel Westhove in Oostkapelle, maar ook het strand bij Domburg, Dishoek of Zoutelande. Een fotoshoot is mogelijk op ieder strand op Walcheren in Zeeland.

Wacht niet te lang en laat nu een fotoreportage maken van jouw gezin of familie op het strand in Zeeland.

Boek nu jouw fotoshoot op het Zeeuwse strand

Menu